Eva de Graaf

Al vanaf de basisschool wist ik dat ik verloskundige wilde worden. Na een gerichte profielkeuze op de middelbare school en daarna nog 4 jaar verloskunde academie mocht ik mij in 2008 dan eindelijk officieel verloskundige noemen!

Na mijn afstuderen heb ik in Noord Holland in verschillende verloskundigenpraktijken waargenomen. Een eigen verloskundigenpraktijk was altijd al een grote wens. Met ‘Puur verloskundigen’, is deze droom uitgekomen. Het blijft, ook na een aantal jaren, nog steeds heel mooi dat ik zwangere vrouwen mag begeleiden in deze bijzondere periode. Het werk blijft uitdagend, vernieuwend, onvoorspelbaar en oh zo gaaf!

In 2013 en 2016 heb ik zelf 2 prachtige zoons mogen baren. Naast de ervaring van de afgelopen jaren hebben mijn zwangerschap, bevalling en kraamperiode mij verrijking binnen het verloskundig vak gegeven. Een avontuur dat ik niet had willen missen! En niet te vergeten het moederschap, waar ik iedere dag volop van geniet!

 

 

Eva de Graaf, Verloskundige met BIG-nummer 09910077403

Heb je foto’s van Eva in actie?

Als ze op de website mogen dan ontvangen wij ze graag.