Fiona Stad – Hart

 

Mijn naam is Fiona Stad-Hart en werk als praktijkassistente bij Puur verloskundigen. Ik ben getrouwd met Rick en wij zijn in 2013 en 2017 ouders geworden van 2 prachtige dochters.

assistente

In 1997 ben ik begonnen als kraamverzorgster en in 2014 ben ik gestopt. Het onregelmatige werken paste niet in ons gezinsleven. Ik heb het wel altijd heel erg jammer gevonden, maar ik begon met een nieuwe uitdaging. In september 2014 ben ik gestart als gastouder en dit heb ik 7 jaar met veel plezier gedaan.

In de zomer van 2021 kwam de vacature online dat Puur verloskundigen een praktijkassistente zocht. Ik wist het meteen: hierop moet ik solliciteren.  De kraamverzorgster is nooit helemaal uit mij gegaan en ergens achter in mijn hart wilde ik later wel weer iets daarmee gaan doen. Wat precies wist ik nog niet helemaal totdat deze vacature kwam. Toen werd het voor mij duidelijk. Een kantoorbaan is wel geheel iets anders, maar ik kom wel weer in contact met zwangeren en pas bevallen ouders. En de vaste werktijden zijn prima te combineren met mijn gezinsleven.

Tijdens mijn werk als kraamverzorgster en tevens bij mijn 2 zwangerschappen voelde ik mij altijd heel prettig bij deze praktijk. Ze zijn laagdrempelig, geen vraag is te gek, nemen de tijd voor je en het zijn gewoon hele leuke gezellige meiden die je in je waarden laten.

Tot gauw een keer aan de telefoon.

Groetjes Fiona, Praktijkassistente.

 

Heb je foto’s van Simone in actie?

Als ze op de website mogen dan ontvangen wij ze graag.