Kinderwensspreekuur

Als je een kinderwens hebt, kun je ook bij ons terecht met vragen over (gezond) zwanger worden. Ook als de zwangerschap uitblijft en je graag meer informatie wilt over de mogelijke oorzaken, kun je contact met ons opnemen. Samen kunnen we bespreken wat de kans op een zwangerschap kan vergroten. Mogelijk volgt er een verwijzing naar een huisarts of gynaecoloog, indien gewenst.


Afspraak voor kinderwensspreekuur

Je kunt per mail of telefonisch contact opnemen met ‘Puur verloskundigen’ maar je mag ook een afspraak maken voor het spreekuur in Schagen, Anna Paulowna of Tuitjenhorn. Tijdens deze afspraak, ook wel ‘kinderwens spreekuur’ genoemd, kunnen wij je persoonlijk advies geven over gezond leven en zwanger worden en zijn. Indien je een afspraak hebt bij ons is het handig om alvast na te denken over (mogelijk) erfelijke aandoeningen die in je familie voorkomen.


Tip als voorbereiding op het kinderwensspreekuur

Een handige hulp ter voorbereiding op de afspraak is de website van zwangerwijzer. Vul de vragenlijst in op deze website en neem een printje hiervan mee naar de afspraak. Je mag de ingevulde vragenlijst ook vooraf mailen of inleveren bij ons of de assistente. Bij ‘Puur verloskundigen’ zijn alle verloskundigen geschoold om vrouwen te begeleiden tijdens een kinderwens spreekuur.

kinderwensspreekuur bij Puur verloskundigen in Schagen, Anna Paulowna en Tuitjenhorn

'Buig nooit je hoofd, anders verlies je de horizon van je dromen uit het zicht'

– Kluun –