Marije Hartong

 

Mijn naam is Marije Hartong en ben moeder van mijn prachtige dochter Meike. We wonen in Schagen. Na een kleine 10-tal jaren in het oosten van Nederland gewoond te hebben sinds een paar jaar weer terug in Noord- Holland. En hier in Schagen, met veel plezier werkzaam als verloskundige, en vanaf 1 februari ook voor PUUR.

marije hartong verloskundige en coach

Naast mijn verloskundige werkzaamheden, heb ik ook mijn eigen praktijk; “bijmarije”. Een prachtige aanvulling op mijn werk als verloskundige. Ik geeft kraambedmassages en ik begeleid vrouwen 1 op 1 met gesprekken.  We bespreken we allerlei thema’s rondom de zwangerschap, bevalling, seksualiteit en de eerste periode als de baby geboren is.

Als verloskundige geloof ik dat elke vrouw de kracht bezit om op eigen kracht te bevallen. In mijn manier van begeleiden gedurende de zwangerschap, de bevalling en het kraambed hoop ik dat ik je het vertrouwen in jezelf (je lichaam!!) kan laten ervaren. Stel gerust al je vragen, niets is gek! Uit al je onzekerheden er komt zoveel op je af! Ik zal er voor je zijn.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten in deze bijzondere tijd in je leven.

 

 

Marije Hartong, verloskundige met BIG-nummer 19065698003

Heb je foto’s van Simone in actie?

Als ze op de website mogen dan ontvangen wij ze graag.