Nienke Dijk

Vanaf het moment dat ik me met verloskunde bezig houd, groeit mijn kennis over hoe belangrijk de levensfase voor mensen is wanneer zij een kinderwens hebben, zwanger zijn en bevallen. 

Maar ook jonge ouders die de eerste dagen met hun pasgeboren baby meemakenNienke Dijk, Puur verloskundige is ingrijpend en bijzonder. Vaak vertellen mensen mij, jong en oud, hoe zij deze periode hebben of denken te ervaren. Deze verhalen hebben mij duidelijk gemaakt wat daarbij als passende begeleiding belangrijk is. Het is mooi en essentieel dat een zwangere vrouw en dus aanstaande moeder (en natuurlijk ook de aanstaande vader) zoveel mogelijk ruimte krijgt om zich voor te bereiden op de komst van hun kindje.

Daarvoor wil ik graag een passende bijdrage leveren tijdens een bijzondere periode van het leven!

Ik ben opgegroeid in Nieuwe Niedorp en heb de studie verloskunde gevolgd in Groningen. Sinds 2009 ben ik werkzaam als verloskundige. Ik ben als waarnemend verloskundige bij verschillende praktijken gaan werken. Nu, in mijn eigen praktijk samen met Eva en Susanne, kan ik mijn passie voor het vak naar hartenlust uitoefenen vanuit onze gedeelde visie.

Ook wij, mijn vriend en ik, hebben aan de andere kant van de tafel gezeten, bij de verloskundige. De geboorte van onze 2 zoons heeft mijn leven verrijkt, een belevenis om nooit meer te vergeten, zo Puur dat gun ik iedereen!

 

 

Nienke Dijk, Verloskundige met BIG-nummer 69911575903

Heb je foto’s van Nienke in actie?

Als ze op de website mogen dan ontvangen wij ze graag.