Puur Mini-Bieb

Er is zoveel informatie! Zwangerschap en het krijgen van een kind roept zoveel vragen op. Je ziet wat op televisie, leest wat in een tijdschrift, hoort wat van vrienden die al een kindje hebben en niet te vergeten het internet. Soms tijdens de zwangerschapsgym of bij de verloskundige op het spreekuur. Iedereen zoekt informatie op z’n eigen manier. Eén manier is het lezen van een boek. En echt, er zijn zóveel boeken over dit onderwerp! Als je zwanger bent, of vader wordt merk je dat je veel vragen hebt, hoe werkt dat? Is dat normaal? Hoe zou ik dit kunnen aanpakken? Informatie en kennis draagt bij aan vertrouwen en controle.

Mini-bieb

In onze verloskundigenpraktijk hebben we een mini bieb aangelegd met veel boeken over zwangerschap, bevalling en het ouderschap. Leuke en grappige boeken, maar ook erg leerzame boeken. Voor ieder wat wils. Ook boeken die alleen aangeraakt mogen worden door aanstaande vaders ;-). Is er een grote broer of zus? Ook daar is aan gedacht. Op een leuke en speelse manier je kind voorbereiden op de komst van een broertje of zusje!

Hoe werkt het?

Je bent zwanger en bent onder controle bij ons in de praktijk. Je komt tijdens de reguliere controle of je maakt gebruik van het wekelijkse inloopspreekuur om een boek naar keuze mee te nemen. Je kunt het boek 4 weken lenen, zodat je het in ieder geval bij de eerstvolgende controle weer mee terug kunt nemen.

Kosten?

Totaal gratis, mogelijk gemaakt door Puur Verloskundigen.

Benieuwd of interesse?

Vraag ernaar bij één van onze verloskundigen! Kijk hieronder voor de lijst met alle boeken in de Puur mini bieb, onderverdeeld in de volgende thema’s:

  • Zwangerschapswens Puur mini bieb, boeken zwangerschap, bevalling, kraamperiode, kraambed, opvoeden, verloskundige
  • Zwangerschap
  • Bevallen
  • Kraamtijd
  • Borstvoeding
  • Voor vaders
  • Voor kinderen
  • Ontwikkeling en activiteiten

Aanvulling, tips of suggesties voor deze lijst? Wij horen deze graag!

'Een idee dat men onmiddellijk begrijpt is veelal het begrijpen niet waard.'

-Multatuli-