Susanne de Boer

Als kleine meisje had ik al de ambitie om verloskundige te worden. Ik ben dan ook heel blij dat ikSusanne de Boer, Puur verloskundige deze droom waar heb kunnen maken.

Na mijn afstuderen in 2013 ben ik meteen aan de slag gegaan in de omgeving Schagen. In de afgelopen jaren heb ik al vele bevallingen mogen begeleiden. Voor mij is en blijft iedere zwangerschap, bevalling en kraamperiode uniek en heel bijzonder.

Met het starten van Puur verloskundigen kwam een tweede droom uit.

Wij werken in een klein vast team waardoor we een band op kunnen bouwen met jullie en daardoor naast deskundige zorg ook persoonlijke zorg kunnen bieden. Verloskundige zijn is fantastisch en ik hoop dat ik dit mooie beroep nog jaren mag uitoefenen.

 

 

Susanne de Boer, Verloskundige met BIG-nummer 59917278403

Heb je foto’s van Susanne in actie?

Als ze op de website mogen dan ontvangen wij ze graag.