Thalita Kruijff-Middelie

 

Mijn naam is Thalita Kruijff en vanaf 1 juli 2023 werkzaam als praktijkassistente bij Puur. Ook werk in nog als kraamverzorgende bij Kraamzus. Ik ben getrouwd met Pieter en heb 2 kinderen: Tom en Bram.

In 2002 ben ik begonnen, na de verkorte opleiding, als kraamverzorgster. Wat ik een prachtig beroep vind. Zo intiem en zo dankbaar.

 

Toen de kans voorbij kwam om bij Puur te mogen werken als praktijkassistente dacht ik ja dat ga ik doen. De meiden ken ik al een hele tijd uit het werkveld. Heel warm team, open communicatie en vooral bekwaam.

Nu ga ik dit combineren met mijn werk als kraamverzorgster.

 

Dus wie weet kom je me eerst op de praktijk tegen en daarna nog in het kraambed.

Groetjes
Thalita

 

Heb je foto’s van Simone in actie?

Als ze op de website mogen dan ontvangen wij ze graag.