Hoe kan ik mij aanmelden bij Puur verloskundigen in Schagen en omgeving?

Aanmelden kan op twee manieren, namelijk telefonisch of online via het formulier hiernaast.

Telefonisch aanmelden kan door te bellen met 0224-218100. Je krijgt dan de assistente van Hoep zuid aan de telefoon.

Je kunt je bij ons ook heel gemakkelijk online aanmelden, via het formulier aan de rechterkant van deze pagina.

Na het ontvangen van je online aanmelding krijg je onder knop “verzenden” een bevestiging te zien dat je aanmelding verstuurd is. Wij van Puur verloskundigen nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Mocht je eerder vragen hebben kun je contact opnemen via telefoonnummer 06-30 345 346. Voor dringende zaken verzoeken wij je te alle tijden contact opnemen via 06-30 345 346.

Wanneer kan ik mij aanmelden als nieuwe zwangere bij Puur verloskundigen?

Je kan je aanmelden zodra je test positief is. Ook als je zwangerschap al verder gevorderd is kan dat uiteraard ook nog. Als we contact met je opnemen om de afspraak in te plannen, krijg je meer informatie over wat de eerste afspraak bij ons inhoudt.

Als zwangere is het belangrijk foliumzuur te slikken tot de 10e week van je zwangerschap. Slik je dit nog niet, dan willen wij jou aanraden dit alsnog te doen. Kijk voor meer informatie op de website onder het kopje kinderwens bij foliumzuur.

Wanneer kan ik mij aanmelden voor het kraambed?

Je kan bij ons al in de zwangerschap aanmelden voor begeleiding tijdens de kraamperiode. Telefonisch aanmelden kan door te bellen met 0224-218100. Na het ontvangen van je online aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We maken een afspraak en stemmen met jou een passend beleid af.